FÉMSZERKEZETEK

Az acél szerkezetű és agrár sátor a legköltséghatékonyabb és leggyorsabban kivitelezhető megoldás raktározásra és tárolásra felesleges bürokrácia elkerülésével.

ACÉLBÓL

Az ARTEX tartószerkezetek  tüzihorganyzott szerkezeti acélból készülnek az UNI EN 1090 CE Európai Szabványnak megfelelően és 12 év garanciával rendelkeznek.

PONYVÁVAL BORÍTOTT

Az ARTEX fedőponyva PVC Sattler PRO-TEX márkájú műszaki textília, tűzvédelmi besorolás szerint B-s2,d0 – nehezen éghető és 12 év garanciával rendelkezik.

PVC PONYVÁBÓL

Az ARTEX acél és agrár sátor négy modellje 8-tól 24 méteres sztandard szélességgel és többféle hasznos belmagassággal áll rendelkezésre.

A sokszögű formával rendelkező ARTEX agrár sátrak előzetes projekt alapján tervezettek és duplán rácsos tartókból vannak összeállítva.

A nyeregtetővel rendelkező ARTEX sátor az orom csúcsától a külső szélekig 20%-os tetőhajlású.

FÉLNYEREGTETŐS CSARNOKOK

A félnyeregtetővel rendelkező ARTEX sátor a csúcsponttól a külső szélig 20%-os tetőhajlású.

Az ARTEX ívelt sátor magassága megegyezik a szerkezet teljes szélességének felével.

Az ARTEX ideiglenes sátor a textilépítészet létesítményei közé sorolható be és az UNI EN 13782:2015 Európai Szabványnak megfelelően épített.

A moduláris sátor tökéletesen megfelel bármilyen igénynek és speciális használat esetén további megoldásokkal is kiegészíthető.

Mindegyik szerkezetünk szétszerelhető csarnoknak minősül, így az ennek megfelelő építkezési szabályok vonatkoznak rájuk.

Mindegyik szerkezetünk dupla csapágyas speciális görgőkre és profilsínekre is felállítható, így mobil csarnokká alakíthatóak.

DUVENBECK_1
IMG_8505
DUVENBECK_2

Az agrár sátor speciális megoldás a légi közlekedésben és repülőtereken használt repülőgépek, jet-ek, helikopterek, ultrakönnyű repülőgépek tárolására és szerelőműhelyeként.

Az agrár sátor ideális bázis megoldás a hajózásban használt hajók, yacht-ok, kisebb csónakok összeszerelésére, tárolására és szerelőműhelyeként.

Az agrár sátor megfelelő megoldás az építőipar olyan pótlólagos fedett helyeinek létrehozására, ahol termékfeldolgozási- és összeszerelési munkálatok folynak.

Az ipari ágazat számára az agrár sátor tökéletes megoldás logisztikai raktárként és csarnokként, árú ki- és berakodásánál külterületen és új gyártási osztályok létrehozására.

Az agrár sátor az ökológia és mezőgazdasági területén ideális megoldás eszközök tárolására, mezőgazdasági termékek, hulladék, komposzt, trágya és szerves folyadék raktározására.

Az agrár sátor az állattartás területén a legköltséghatékonyabb megoldás istállóként, szalma- és terménytárolóként, munkagépek tárolására.

Az agrár sátor a leghatékonyabb megoldás lovastevékenységi körökben alkalmazott fedett lovardák, lovas központok, kifutók és boxokként.

Az agrár sátor sporttevékenységi körökben a legeredményesebb megoldás edzőtermek, sport centerek, sport termek, sportcsarnokok és padel pályák kialakítására.