Kis- és nagyméretű épületeket gyors felállítására új, innovatív megoldás a PVC ponyvával fedett csarnok telepítése. Ez olyan modern építési folyamat, mely megfelel a felgyorsult világ ritmusához, hisz a mai befektetők és vállalataik igényei folyamatosan változnak. Kiemelt igénnyé vált, hogy átmeneti időszakokra pótlólagos fedett helyek álljanak rendelkezésre. Változnak az igények a kialakítás szempontjából és a helyek is, ahol a munkatevékenység zajlik. A cégek számára a teljes változtathatóság vált alapvető feltétellé.

A fent említett igényekre az ARTEX® építményei olyan érdemi választ adtak, melyből világosan kitűnik, hogy miben is igazán erős: gyors kivitelezés, a hagyományos építkezéshez képest jóval alacsonyabb költségek, igény szerinti lehetőség a szerkezetek bővítésére, vagy rövidítésére, lehetőség szét- és összeszerelésükre helyváltoztatás esetén, valamint a bürokrácia csökkentése, mivel általában nem építési engedély köteles és a könyvelés szabályai szerint pár év alatt elszámolható az értékcsökkenése mint tárgyi eszközé.

Az ARKO® általánosságbanfelhasználhatóak ki- és berakodási munkák során; kész és félkészáru, illetve anyag- és árukészlet raktározásához, valamint tároláshoz az alábbi ágazatokban: ipar, kereskedelem, sport, mezőgazdaság, állattartás, nagyobb építési területek, állami infrastruktúrák, hajózási telephelyek, hajógyárak, nehézipar, talajvédelem és talajjavítás , valamint ökológia. A tüzihorganyzott acél vázszerkezet és az extra erős ponyvaanyag is megbízható, erős, biztos és az UNI 13782:2015  európai normáknak megfelelő, valamint 12 év All Risk garanciával rendelkező.