A tároló csarnokok a legköltséghatékonyabb és leggyorsabban kivitelezhető megoldások raktározásra és tárolásra felesleges bürokrácia elkerülésével.

Az ARTEX tartószerkezetek  tüzihorganyzott szerkezeti acélból készülnek az UNI EN 1090 CE Európai Szabványnak megfelelően és 12 év garanciával rendelkeznek.

Az ARTEX fedőponyva PVC Sattler PRO-TEX márkájú műszaki textília, tűzvédelmi besorolás szerint B-s2,d0 – nehezen éghető és 12 év garanciával rendelkezik.

Az ARTEX tároló csarnokok négy modellje 8-tól 24 méteres szélességgel és többféle hasznos belmagassággal áll rendelkezésre.

A sokszögű formával rendelkező ARTEX tároló csarnokok előzetes projekt alapján tervezettek és duplán rácsos tartókból vannak összeállítva.

A nyeregtetővel rendelkező ARTEX csarnokok az orom csúcsától a külső szélekig 20%-os tetőhajlásúak.

FÉLNYEREGTETŐS CSARNOKOK

A félnyeregtetővel rendelkező ARTEX csarnokok a csúcsponttól a külső szélig 20%-os tetőhajlásúak.

Az ARTEX ívelt csarnokok magassága megegyezik a szerkezet teljes szélességének felével.

Az ARTEX ideiglenes csarnokai a textilépítészet létesítményei közé sorolhatóak be és az UNI EN 13782:2015 Európai Szabványnak megfelelően építettek.

A moduláris csarnokok tökéletesen megfelelnek bármilyen igénynek és speciális használat esetén további megoldásokkal is kiegészíthetőek.

Mindegyik szerkezetünk szétszerelhető csarnoknak minősül, így az ennek mgfelelő építkezési szabályok vonatkoznak rájuk.

Mindegyik szerkezetünk dupla csapágyas speciális görgőkre és profilsínekre is felállítható, így mobil csarnokká alakíthatóak.

DUVENBECK_1
IMG_8505
DUVENBECK_2

A tároló csarnokok speciális megoldások a légi közlekedésben és repülőtereken használt repülőgépek, jet-ek, helikopterek, ultrakönnyű repülőgépek tárolására és szerelőműhelyeként.

A tároló csarnokok ideális bázis megoldások a hajózásban használt hajók, yacht-ok, kisebb csónakok összeszerelésére, tárolására és szerelőműhelyeként.

A tároló csarnokok megfelelő megoldások az építőipar olyan pótlólagos fedett helyeinek létrehozására, ahol termékfeldolgozási- és összeszerelési munkálatok folynak.

Az ipari ágazat számára a tároló csarnokok tökéletes megoldások logisztikai raktárként és csarnokként, árú ki- és berakodásánál külterületen és új gyártási osztályok létrehozására.

A tároló csarnokok az ökológia és mezőgazdasági területén ideális megoldások eszközök tárolására, mezőgazdasági termékek, hulladék, komposzt, trágya és szerves folyadék raktározására

A tároló csarnokok az állattartás területén a legköltséghatékonyabb megoldások istállóként, szalma- és terménytárolóként, munkagépek tárolására.

A tároló csarnokok a leghatékonyabb megoldások lovastevékenységi körökben alkalmazott fedett lovardák, lovas központok, kifutók és boxokként.

A tároló csarnokok sporttevékenységi körökben a legeredményesebb megoldások edzőtermek, sport centerek, sport termek, sportcsarnokok és padel pályák kialakítására.