FÉMSZERKEZETEK

Az acél szerkezetű és tároló sátor a legköltséghatékonyabb és leggyorsabban kivitelezhető megoldás raktározásra és tárolásra felesleges bürokrácia elkerülésével.

ACÉLBÓL

Az ARTEX tartószerkezetek  tüzihorganyzott szerkezeti acélból készülnek az UNI EN 1090 CE Európai Szabványnak megfelelően és 12 év garanciával rendelkeznek.

PONYVÁVAL BORÍTOTT

Az ARTEX fedőponyva PVC Sattler PRO-TEX márkájú műszaki textília, tűzvédelmi besorolás szerint B-s2,d0 – nehezen éghető és 12 év garanciával rendelkezik.

PVC PONYVÁBÓL

Az ARTEX acél és tároló sátor négy modellje 8-tól 24 méteres sztandard szélességgel és többféle hasznos belmagassággal áll rendelkezésre.

SOKSZÖGŰ CSARNOKOK

A sokszögű formával rendelkező ARTEX ipari csarnokok előzetes projekt alapján tervezettek és duplán rácsos tartókból vannak összeállítva.

NYEREGTETŐS CSARNOKOK

A nyeregtetővel rendelkező ARTEX sátor az orom csúcsától a külső szélekig 20%-os tetőhajlású.

FÉLNYEREGTETŐS CSARNOKOK

A félnyeregtetővel rendelkező ARTEX sátor a csúcsponttól a külső szélig 20%-os tetőhajlású.

ÍVELT CSARNOKOK

Az ARTEX ívelt sátor magassága megegyezik a szerkezet teljes szélességének felével.

IDEIGLENES CSARNOKOK

Az ARTEX ideiglenes sátor a textilépítészet létesítményei közé sorolható be és az UNI EN 13782:2015 Európai Szabványnak megfelelően épített.

MODULÁRIS CSARNOKOK

A moduláris sátor tökéletesen megfelel bármilyen igénynek és speciális használat esetén további megoldásokkal is kiegészíthető.

SZÉTSZERELHETŐ CSARNOKOK

Mindegyik szerkezetünk szétszerelhető csarnoknak minősül, így az ennek megfelelő építkezési szabályok vonatkoznak rájuk.

MOZGATHATÓ CSARNOKOK

Mindegyik szerkezetünk dupla csapágyas speciális görgőkre és profilsínekre is felállítható, így mobil csarnokká alakíthatóak.

DUVENBECK_1
IMG_8505
DUVENBECK_2

LÉGI KÖZLEKEDÉS

A tároló sátor speciális megoldás a légi közlekedésben és repülőtereken használt repülőgépek, jet-ek, helikopterek, ultrakönnyű repülőgépek tárolására és szerelőműhelyeként.

HAJÓZÁS

A tároló sátor ideális bázis megoldás a hajózásban használt hajók, yacht-ok, kisebb csónakok összeszerelésére, tárolására és szerelőműhelyeként.

ÉPÍTŐIPAR

A tároló sátor megfelelő megoldás az építőipar olyan pótlólagos fedett helyeinek létrehozására, ahol termékfeldolgozási- és összeszerelési munkálatok folynak.

IPAR

Az ipari ágazat számára a tároló sátor tökéletes megoldás logisztikai raktárként és csarnokként, árú ki- és berakodásánál külterületen és új gyártási osztályok létrehozására.

MEZŐGAZDASÁG

A tároló sátor az ökológia és mezőgazdasági területén ideális megoldás eszközök tárolására, mezőgazdasági termékek, hulladék, komposzt, trágya és szerves folyadék raktározására.

ÁLLATTARTÁS

A tároló sátor az állattartás területén a legköltséghatékonyabb megoldás istállóként, szalma- és terménytárolóként, munkagépek tárolására.

LOVAGLÁS

A tároló sátor a leghatékonyabb megoldás lovastevékenységi körökben alkalmazott fedett lovardák, lovas központok, kifutók és boxokként.

SPORT

A tároló sátor sporttevékenységi körökben a legeredményesebb megoldás edzőtermek, sport centerek, sport termek, sportcsarnokok és padel pályák kialakítására.