A tároló sátrak a legköltséghatékonyabb és leggyorsabban kivitelezhető megoldások raktározásra és tárolásra felesleges bürokrácia elkerülésével.

Az ARTEX tartószerkezetek  tüzihorganyzott szerkezeti acélból készülnek az UNI EN 1090 CE Európai Szabványnak megfelelően és 12 év garanciával rendelkeznek.

Az ARTEX fedőponyva PVC Sattler PRO-TEX márkájú műszaki textília, tűzvédelmi besorolás szerint B-s2,d0 – nehezen éghető és 12 év garanciával rendelkezik.

Az ARTEX tároló sátrak négy modellje 8-tól 24 méteres szélességgel és többféle hasznos belmagassággal áll rendelkezésre.

A sokszögű formával rendelkező ARTEX tároló sátrak előzetes projekt alapján tervezettek és duplán rácsos tartókból vannak összeállítva.

A nyeregtetővel rendelkező ARTEX sátrak az orom csúcsától a külső szélekig 20%-os tetőhajlásúak.

FÉLNYEREGTETŐS SÁTRAK

A félnyeregtetővel rendelkező ARTEX sátrak a csúcsponttól a külső szélig 20%-os tetőhajlásúak.

Az ARTEX ívelt sátrak magassága megegyezik a szerkezet teljes szélességének felével.

Az ARTEX ideiglenes csarnokai a textilépítészet létesítményei közé sorolhatóak be és az UNI EN 13782:2015 Európai Szabványnak megfelelően építettek.

A moduláris sátrak tökéletesen megfelelnek bármilyen igénynek és speciális használat esetén további megoldásokkal is kiegészíthetőek.

Mindegyik szerkezetünk szétszerelhető sátrak minősül, így az ennek mgfelelő építkezési szabályok vonatkoznak rájuk.

Mindegyik szerkezetünk dupla csapágyas speciális görgőkre és profilsínekre is felállítható, így mobil csarnokká alakíthatóak.

DUVENBECK_1
IMG_8505
DUVENBECK_2

A tároló sátrak speciális megoldások a légi közlekedésben és repülőtereken használt repülőgépek, jet-ek, helikopterek, ultrakönnyű repülőgépek tárolására és szerelőműhelyeként.

A tároló sátrak ideális bázis megoldások a hajózásban használt hajók, yacht-ok, kisebb csónakok összeszerelésére, tárolására és szerelőműhelyeként.

A tároló sátrak megfelelő megoldások az építőipar olyan pótlólagos fedett helyeinek létrehozására, ahol termékfeldolgozási- és összeszerelési munkálatok folynak.

Az ipari ágazat számára a tároló sátrak tökéletes megoldások logisztikai raktárként és csarnokként, árú ki- és berakodásánál külterületen és új gyártási osztályok létrehozására.

A tároló sátrak az ökológia és mezőgazdasági területén ideális megoldások eszközök tárolására, mezőgazdasági termékek, hulladék, komposzt, trágya és szerves folyadék raktározására

A tároló sátrak az állattartás területén a legköltséghatékonyabb megoldások istállóként, szalma- és terménytárolóként, munkagépek tárolására.

A tároló sátrak a leghatékonyabb megoldások lovastevékenységi körökben alkalmazott fedett lovardák, lovas központok, kifutók és boxokként.

A tároló sátrak sporttevékenységi körökben a legeredményesebb megoldások edzőtermek, sport centerek, sport termek, sportcsarnokok és padel pályák kialakítására.